Straatrovers bedreigen slachtoffer met vuurwapen

vrijdag 21 augustus 2015

Middelburg/ Oost-Souburg - Een 16-jarige jongen uit Oost-Souburg is op de Schroeweg beroofd van zijn smartphone. Daarbij werd het slachtoffer bedreigd met een vuurwapen.

De jongen fietste op donderdag 20 augustus even na 22.30 uur opde kruising van de Schroeweg met de Reijersdwarsweg toen hij door een man die ophem afgerend die hem riep af te stappen. Daarbij werd de jongen bedreigd met eenvuurwapen. Het slachtoffer fietste door, maar werd vervolgens ingehaald door eenscooter met daarop twee mannen. Opnieuw werd er een vuurwapen op hem gericht. Demannen wisten hem vervolgens zijn smartphone afhandig te maken. Vervolgens ginghet tweetal er vandoor in de richting van Oost-Souburg, het slachtofferongedeerd achterlatend.

De politie is op zoek naar getuigen van deze brutale straatroofen vraagt getuigen zich te melden. Van de daders is een signalement bekend. Debestuurder van de scooter is een blanke man, hij droeg een zwarte helm metdonker vizier en een zwart vest. De bijrijder, een blanke man, droeg ook een eenzwarte helm met donker vizier, een zwart Adidas-vest met witte strepen. Descooter was vermoedelijk blauw of in ieder geval donker van kleur met vierkanteverlichting aan de achterkant.

Mocht u getuige zijn geweest van deze straatroof of heeft u kortna of voor het incident iets verdachts gezien hebben in de buurt van deSchroeweg neem dan contact op met de politie. Bel 0900-8844. Liever anoniem? Beldan 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen