Politie zoekt nog steeds mishandelaar 70-jarige man

donderdag 28 juli 2016

Zoutelande - Op 20 juni 2016 is een 70-jarige man uit Zoutelande op de Boulevard door een onbekende jongen achterover geduwd en heeft daarbij een gebroken bekken opgelopen. Wij zijn nog steeds op zoek naar getuigen en vooral naar de identiteit van de verdachte.

Het slachtoffer zat die dag omstreeks 14.30 uur op een bankje bovenop de dijk van Zoutelande ter hoogte van hotel De Distel. Op een gegeven moment zag hij een donkerkleurige bromscooter over de dijk zijn richting op rijden. Omdat deze over een voetpad reed, stond de man op, hield de bestuurster tegen en zei dat zij daar niet mocht rijden. De jongen die achterop zat stapte af en begon direct grof te schelden. Vervolgens liep hij op het slachtoffer af en gaf hem een duw. Door de kracht viel de man achterover en brak zijn bekken. Hij is voor behandeling opgenomen in het ziekenhuis.

 

Ondanks uitgebreid onderzoek en eerdere getuigenoproepen is de identiteit van de verdachte nog steeds niet bekend bij de politie. Hierop is er overleg geweest met de officier van justitie en deze heeft toestemming gegeven om foto’s van de verdachte op internet te plaatsen.  Hebt u informatie over de twee personen op de donkere scooter? Neem dan contact met ons op. Ook zijn wij op zoek naar een specifieke getuige van het incident. Het gaat om een blanke man van ongeveer 50 jaar die het slachtoffer heeft geholpen met opstaan. Met deze man komen wij graag in contact. U kunt op de volgende manieren informatie aan ons doorgeven:

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen