Politie zoekt man na korte verdwijning meisje

dinsdag 4 augustus 2015

Ritthem - Vandaag is een onderzoek gestart naar de korte verdwijning van een 6-jarige meisje. Het kind is gisterenavond rond 18.50 uur bij haar woning afgezet door een man met een fiets. De politie is naar hem op zoek.

De moeder van het meisje heeft contact opgenomen met de politieals zij verneemt dat haar dochtertje achterop de fiets door een onbekende manbij de woning is afgezet. Het meisjedat op straat aan het spelen is wordtomstreeks 18.15 uur aangesproken door de man. Deze neemt haar mee achterop defiets en rijdt vervolgens met haar in de omgeving rond. Vervolgens brengt hijhaar om en nabij 18.50 uur naar haar woning. Via Burgernet is een oproepuitgedaan om uit te kijken naar deze man. Tot nu toe is onbekend wie hij is.

Omdat niet geheel duidelijk is waarom de man het meisje achteropde fiets heeft thuisgebracht, is de politie naar hem op zoek. Het gaat om eenblanke man van tussen de 30 en 38 jaar. Hij heeft een normaal postuur met eengeschatte lengte van 1.83 m, kort stekelig donkerblond/lichtbruin haar metopvallend lichte ogen. Verder draagt hij een oorbel. Heeft u deze man in deomgeving van Ritthem gezien of herkent u hem aan zijn signalement? Neem dancontact op via 0900 8844. Herkent u zichzelf? Neem dan ook contact op met depolitie voor het afleggen van een verklaring.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen