Politie zoekt getuigen van straatruzie

zaterdag 26 december 2015

Middelburg - Donderdagmiddag deed op het politiebureau in Middelburg een man aangifte van bedreiging en discriminatie op de Poelendaelesingel.

Het incident gebeurde rond 15.00 uur. Ter hoogte van het gebouw van de Delta kwam een witte bestelbus naast de 36-jarige man uit Middelburg rijden. Het slachtoffer verklaarde dat hij op de fiets reed en de bestuurder van de bus hem uit begon te schelden en de auto dwars over het fietspad zette. De man wist te ontkomen en reed richting het fietstunneltje onderdoor de Poelendaelesingel, achtervolgt door de bus. Vervolgens stapte de bestuurder uit en bedreigde de man onder andere met een mes. De Middelburger wist hem van zich af te houden en pakte zijn telefoon. Toen hij een foto maakte, vertrok de bestuurder met zijn auto.

De politie stelt een onderzoek in naar de bedreiging en is op zoek naar getuigen. Volgens de foto zijn meerdere mensen getuige van het incident geweest. Weet u meer over dit voorval of weet u wie de onbekende man is? Bel dan met de politie: 0900-8844 (zaaknummer 2015332351). Belt u liever anoniem: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen