Politie zoekt gedupeerden van Vlissingse oplichtster

zaterdag 4 juli 2015

Vlissingen - Bij de politie zijn afgelopen maanden door een zestal personen aangiftes gedaan van oplichting en diefstal van geld door een 42-jarige vrouw uit Vlissingen. De politie zoekt meer gedupeerden.

De vrouw heeft het met name gemunt op oudere mensen. Tegen henvertelt zij een zielig verhaal over gebrek aan geld. Zij kan daardoorbijvoorbeeld geen boodschappen doen of haar zieke stervende vader bezoeken.Vervolgens leent zij een geldbedrag van haar slachtoffers met de belofte dit zosnel mogelijk terug te betalen. In het begin doet zij dat ook, maar vraagtvervolgens telkens grotere bedragen te leen die zij gedeeltelijk of helemaalniet terugbetaald. Ondanks haar gedrag weet zij met een vlotte babbel telkensweer bij haar slachtoffers binnen te komen en leent niet alleen geld, maarsteelt ook stiekem. De vrouw opereert voornamelijk in de binnenstad vanVlissingen.

Inmiddels is een onderzoek gestart naar het reilen en zeilen vandeze vrouw. Vermoedelijk heeft zij meer mensen gedupeerd dan de zes aangevers.Om een stevige zaak neer te leggen bij de officier van justitie wordt gezochtnaar andere slachtoffers. Bent u ook opgelicht door deze vrouw? Meld u zich danvia 0900 8844 of kom langs op het bureau aan de Breestraat 15.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen