Politie houdt toezicht rond City of Dance

zondag 20 juli 2014

Middelburg - De politie heeft zaterdagmiddag en nacht te voet en op de bike toezicht gehouden tijdens City of Dance in Middelburg. Agenten hielden 13 personen aan voor onder andere drugsbezit, baldadigheid, vechten, geen legitimatie en niet voldoen aan bevel of vordering.

Drugsbezit

Een 23-jarige man uit Middelburg, een 31-jarige vrouw uitOost-Souburg en 47-jarige inwoonster van Vlissingen werden betrapt met XTCtabletten. De man had zes pillen bij de vrouwen een en twee. Het drietal kreegieder een boete opgelegd van 250 euro. Een 22-jarige man had zes gram hennepbij. Hij kon geen boete betalen, dus is proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Hijmoet zich op een later moment verantwoorden voor de rechter. Een 35-jarige manuit Gorichem kon zich niet legitimeren, toen een kleine hoeveelheid hasj bij hemwerd gevonden. Hij kreeg een proces-verbaal.

Legitimatieplicht

Een 47-jarige man stond te drinken op de openbare weg en kreegeen bekeuring. Ook hij kon zich niet legitimeren en werd aangehouden. Een38-jarige Duitser uit Franfurt kreeg een boete van 150 euro voor baldadigheid.Een Duitse toerist kreeg een bekeuring toen hij op de Baanstraat stond teurineren. Een 22-jarige Amsterdammer verstoorde de openbare orde zodanig dat hijis aangehouden. Een 21-jarige man uit Vlissingen werd gearresteerd, omdat hijnog een boete van 17.000 euro open had staan.

Politiebevel

Een 33-jarige man uit Westkapelle is aangehouden voormishandeling. Een 43-jarige man uit Breda en 33-jarige inwoner van Vlissingenzijn aangehouden voor niet voldoen aan politiebevel. Een 34-jarige inwoner vanOost-Souburg werd aangehouden voor belediging. Een 21-jarige man uit Vlissingenwerd gearresteerd, omdat hij nog een boete van 17.000 euro open had staan. Een28-jarige Middelburger kreeg een bekeuring voor vechten op de openbare weg.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen