Jongeman aangehouden voor bedreiging via Facebook

vrijdag 23 oktober 2015

Middelburg - Vrijdagmiddag is een jongeman aangehouden omdat hij donderdagmiddag op Facebook een bericht plaatste waarin hij dreigde een bom bij de Kruitmolen in Middelburg te plaatsen.

Via Facebook meldde een vrouw aan de politie dat dit bericht op Facebook was geplaatst. Politie en openbaar ministerie startten vrijdagmorgen onmiddellijk een onderzoek. De officier van justitie gaf toestemming om de jongeman aan te houden. Agenten troffen hem niet thuis aan. Tijdens het onderzoek kreeg de politie het telefoonnummer van de jongeman. Met hem werd de afspraak gemaakt dat hij zich op het politiebureau in Middelburg zou melden. Rond 14.20 uur kwam hij op het bureau en werd hij aangehouden.

Het gaat om een 21-jarige jongeman uit Middelburg. Tijdens het verhoor bekende hij het bericht te hebben geplaatst. De jongeman kreeg volgens de ZSM-aanpak een geldboete van 500 euro opgelegd. Na een vermanend gesprek met de officier van justitie verliet hij rond 18.45 uur het politiebureau.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen