Handelaren namaak goederen aangehouden

maandag 16 mei 2016

Vlissingen - Zondagmiddag zijn twee mannen en een vrouw aangehouden tijdens de Pinkstermarkt op de Boulevard Bankert. Zij worden verdacht van het verhandelen van namaak goederen.

Een van de aanwezige marktkoopmannen maakt de politie attent op de verkoop van namaakgoederen. Als agenten de aanwijzingen natrekken vinden zijn bij een kraam ter hoogte van het voormalige hotel Britannia vier dozen met namaak parfum. De verkoopster is op dat moment niet aanwezig. Andere standhouders wijzen vervolgens naar een nabijgelegen kraam waar namaak horloges aan de man gebracht zouden worden. Daarbij staan twee 60-jarige mannen uit Etten-Leur en Servië met een 8-tal voorraaddozen namaakparfum, horloges en boxershorts.

Beide mannen zijn aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Aansluitend blijkt dat een 64-jarige vrouw uit Etten-Leur de eigenares van de goederen is. Ook zij is op de boulevard aangehouden. Alle goederen zijn in beslag genomen. De verdachten zijn inmiddels weer vrijgelaten. Tegen hen is proces-verbaal opgemaakt.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen