Fietser gewond na inhaalmanoeuvre fietspad

vrijdag 15 augustus 2014

Breskens - Een 70-jarige man uit Breskens is gisteren op de Nieuwesluisweg gewond geraakt na een inhaalmanoeuvre op het fietspad. Twee andere betrokken fietsers zouden na het ongeval zijn doorgefietst.

Gebroken ribben

Het slachtoffer rijdt gisteren tussen 17.00 en 18.00 uur metzijn fiets op het fietspad naast de Nieuwesluisweg, ter hoogte vanstrandovergang 19. Tijdens het inhalen van twee andere fietsers komt de man tenval en loopt daarbij twee gebroken ribben en diverse schaafwonden op. Tweeandere betrokken fietsers, een vader en een zoon, rijden door zonder zich om hetslachtoffer te bekommeren. Het man is voor behandeling naar het ziekenhuis inTerneuzen gebracht.

Getuigen gezocht

De politie is op zoek naar de vader en de zoon die op hetfietspad op de Nieuwesluisweg door het slachtoffer zijn ingehaald. Ook wil zijgraag spreken met getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren, zodat duidelijkwordt wat er precies is gebeurd. Hebt u informatie? Bel dan 0900 8844 of komlangs op het bureau aan de Trageldam in Oostburg.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen