Drietal mishandelt man in woning

dinsdag 14 oktober 2014

Vlissingen - Twee mannen en een vrouw hebben een 53-jarige man in een woning aan de Schuitvaartgracht ernstig mishandeld. De politie is op zoek naar het drietal en vraagt getuigen zich te melden.

Op dinsdag 14 oktober tussen 0.00 en 0.30 uur werd er bij hetslachtoffer aangebeld. De man werd door een drietal personen zijn woningingeduwd. Hij werd vervolgens met een voorwerp op zijn hoofd geslagen waarbijhij een hoofdwond opliep. Hij moest vervolgens op de grond gaan liggen waar hijgeschopt en geslagen werd. Vervolgens verlieten de drie daders het pand en zijnvermoedelijke in een auto weggereden. De man is door medewerkers van deambulancedienst onderzocht en behandeld aan zijn verwondingen.

Signalement

De politie is op zoek naar twee mannen en een vrouw die zichschuldig hebben gemaakt aan deze ernstige mishandeling. Dader 1 is een vrouw,ongeveer 1.60 lang, gezet postuur, blond halflang haar en tussen de 30 en de 40jaar oud. Ze droeg witte sportschoenen, een lichtblauwe spijkerbroek en een roodjasje.

Dader 2 is een man, 1.80 lang, gespierd/sportief postuur. Hijdroeg een zwarte bivakmuts, zwarte jas, en zwarte broek.

Dader nummer 3 is een man, 160 - 1.70 lang, hij droeg eenoverhemd, rode bivakmuts met een witte rand rond de ogen.

Onderzoek

De technische recherche heeft onderzoek in- en rond de woningvan de man gedaan om sporen veilig te stellen. De recherche onderzoekt de zaaken vraagt getuigen zich te melden/ Heeft u op dinsdag 14 oktober tussen 0.00 en0.30 uur, of eerder op 13 oktober, iets verdachts gezien rond deSchuitvaartgracht gezien meld u dan bij de politie. Dat kan via 0900-8844.Meldingen kunnen ook anoniem worden doorgegeven via Meld Misdaad Anoniem (0800 ?7000).

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen