Drie werkneemsters bestelen winkeleigenaar

zondag 15 februari 2015

Zoutelande - De politie heeft dinsdag 10 februari in Serooskerke (W) en Vlissingen drie vrouwen aangehouden, omdat ze gedurende een langere periode geld en spullen van hun werkgever hebben gestolen.

De winkeleigenaar deed op 19 januari jl. aangifte bij de politie, dat eenmedewerkster geld en goederen uit de winkel in Zoutelande had gestolen. Depolitie startte een onderzoek. Hierbij bleek dat de 46-jarige vrouw uitSerooskerke (W) meerdere diefstallen had gepleegd. Verder bleek dat twee anderewerkneemsters ook geld en spullen uit de winkel in Zoutelande hadden gestolen.Het gaat hierbij om een 22-jarige vrouw, eveneens uit Serooskerke (W) en eenVlissingse (48). De vrouwen opereerden in wisselende samenstelling. Dediefstallen vonden na sluitingstijd plaats vermoedelijk met een zogenaamde valsesleutel. De buit vertegenwoordigde een waarde van enkele tienduizenden euro's.

De verdachten werden dinsdagmorgen 10 februari door de politie in woningen inSerooskerke (W) en Vlissingen aangehouden en ingesloten in hetpolitiecellencomplex Torentijd in Middelburg. Tijdens huiszoekingen vond depolitie een deel van de buit terug. In Serooskerke (W) werd nog een auto inbeslag genomen. De vrouwen zijn de afgelopen dagen meerdere keren over hunaandeel verhoord en de afgelopen dagen een voor een in vrijheid gesteld.Zondagmiddag mocht de laatste vrouw het politiecellencomplex verlaten. Zijzullen zich voor de rechter moeten verantwoorden voor hun daden.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen