Drie mannen betrapt met kweekmateriaal

dinsdag 26 april 2016

Vlissingen - Afgelopen nacht zijn er na een tip drie verdachten op heterdaad betrapt in de Verkuijl Quakkelaarstraat tijdens het inladen van kweekmateriaal in een busje. Allen zijn aangehouden.

Een oplettende buurtbewoner ziet de verdachten rond 00.35 uur met goed gevulde vuilniszakken in de straat rondscharrelen en belt de politie. Agenten gaan vervolgens omzichtig naar de opgegeven woning en betrappen de verdachten terwijl deze koolstoffilters aan het inladen zijn. Na hun aanhouding zijn de mannen voor verhoor en nader onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg. In het busje zijn verder nog potgrond, lampen en plantenresten gevonden.

Aansluitend is de verdachte woning doorzocht. In de woon- en slaapkamer staan twee grote lege kweektenten opgesteld. Alleen hennepresten wijzen erop dat deze ruimtes vermoedelijk voor de kweek gebruikt zijn. Inmiddels is alles ontruimd en ter vernietiging aangeboden. De drie verdachten zitten nog vast. Het gaat om twee mannen uit Vlissingen van 21 - en 25-jaar en een 26-jarige man uit Prinsenbeek.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen