Dievengilde slaat toe in Vlissingen

zondag 5 oktober 2014

Vlissingen - De politie doet onderzoek naar een tweetal woninginbraken die zaterdagavond hebben plaatsgevonden in De Savornin Lohmanlaan.

In een woning zijn de insluiper(s) mogelijk gestoord tijdens hunwerkzaamheden door de thuiskomst van de bewoners. Hoewel de bovenverdiepingoverhoop is gehaald lijkt er vooralsnog niets te zijn meegenomen. In een anderewoning in dezelfde straat is het insluiper(s) wel gelukt om hun slag te slaan.Deze bewoners zijn sieraden en een muntenverzameling kwijt. Diezelfde avond isde Schubertlaan ook geprobeerd om een woning binnen te komen; echter zondersucces.

Iets verdachts gezien?

De woninginbrekers tegenhouden, daar kunt u ons bij helpen. Zietu iets verdachts in uw omgeving? Een vreemde auto, vreemde personen of eenandere situatie die u niet vertrouwt? Noteer dan zoveel mogelijk details en beldirect de politie op 112. Als u direct belt, is de kans groter dat wij alspolitie de verdachte kunnen aanhouden. Heeft u iets gezien en bedenkt u laterpas dat dit mogelijk iets met een inbraak te maken heeft, bel dan 0900-8844.

Preventietips

De volgende preventietips maken de kans op een inbraak kleiner:

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen