Controle verdachte situatie leidt tot twee aanhoudingen

dinsdag 15 september 2015

Middelburg - De politie arresteerde een man en een vrouw op verdenking van diefstal/heling. Dat gebeurde maandagavond 14 september vlakbij een supermarkt aan de Fazantenhof. Het duo zit vast.

De meldkamer werd omstreeks 18.35 uur geïnformeerd door een collega die in zijn vrije tijd een verdachte situatie waarnam aan de Nassaulaan. Vier inzittenden van een grijsgroene Renault Megane hadden rugzakken bij zich en gedroegen zich verdacht. Collega's controleerden de auto en twee aanwezige inzittenden.

Bij controle van de auto wordt een grote hoeveelheid levensmiddelen aangetroffen die o.a. afkomstig was van de eerdere winkeldiefstal bij een supermarkt aan de Fazantenhof. Ook worden er twee geprepareerde rugzakken aangetroffen. Ze waren zo geprepareerd zodat het alarm van beveiligingspoortjes niet af zou gaan.

De vrouw (27 jaar) en de man (24 jaar) - beiden afkomstig uit Roemenië en zonder bekende vaste woon- of verblijfplaats in Nederland - worden aangehouden op verdenking van heling en/of diefstal.

De andere twee inzittenden zijn gevlucht in de richting van de wijk Nieuw-Middelburg. De politie is nog op zoek naar deze twee personen. Heeft u iets verdachts gezien of informatie hierover, neem dan contact op met de politie via de politieapp of het meldformulier op politie.nl/melden, via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 of het meldingsformulier van M.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen