Bijna 200 enquêtes ingevuld in Mobile Media Lab

zaterdag 19 december 2015

Middelburg - Op zaterdagmiddag hebben bijna tweehonderd belangstellenden in het innovatieve Mobile Media Lab van de politie op de Markt een enquête ingevuld. Een veelvoud heeft de testtruck bezocht om een praatje met de (wijk)agenten te maken.

Burgemeester Bergmann en teamchef Hans Leijten vulden aan het eind van de morgen de eerste enquêtes in. Op deze drukke en gezellige winkeldag ging de politie, onder andere met de Middelburgse wijkagenten Roel Kranendonk en David Kaljouw, met de buurtbewoners in gesprek over social media, aangifte doen, de bekendheid van de wijkagenten en Burgernet. 

Vooral inwoners van Walcheren werden uitgenodigd om aan het onderzoek mee te werken. Mensen reageerden erg enthousiast op de manier waarop de politie de ervaringen van bewoners met de digitale dienstverlening onderzocht. De resultaten van deze enquête worden de komende periode onderzocht.

Op woensdag 27 juli a.s. komt de mobiele onderzoeksruimte weer naar Zeeland, namelijk naar de tiende editie van Rescue in Vlissingen.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen