Basisschoolleerlingen bedreigd via social media

dinsdag 8 oktober 2013

Vlissingen - Leerlingen van groep 8b van basisschool De Wissel zijn afgelopen weekend via social media bedreigd. De school heeft hiervan aangifte bij de politie gedaan. Zij heeft de zaak in onderzoek.

Agenten hebben de afgelopen dagen de leerlingen en hun oudersgesproken. In afwachting van de uitkomst van het politieonderzoek en om tezorgen dat iedereen zich op school veilig voelt, heeft de school hetsluitingsbeleid van deuren en hekken aangepast. Maandagavond zijn de ouders vanbeide schoollocaties via de e-mail op de hoogte gesteld van de anoniemebedreigingen.

Informatiebijeenkomsten

Dinsdag 8 oktober worden door de directie van De Wissel om 19.00uur en om 20.00 uur besloten bijeenkomsten georganiseerd in de naburige kerk DeSchaapskooi. Ouders zijn in de gelegenheid om vragen te stellen. Behalve dedirectie en een bestuurslid is ook de politie, de burgemeester en het OpenbaarMinisterie aanwezig. Ook zijn medewerkers van Slachtofferhulp en GGD aanwezig.Vanwege het besloten karakter is de pers niet voor de bijeenkomst uitgenodigd,maar zal de burgemeester na de bijeenkomst nog een reactie geven.

De Wissel

Basisschool De Wissel heeft in Vlissingen twee locaties,namelijk het hoofdgebouw aan de Flamingoweg en een nevenvestiging aan de Keiweg.Op de school zitten ongeveer 450 leerlingen.

Bron: Gemeente Vlissingen

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen