6.548 Voertuigen gecontroleerd in Middelburg en Vlissingen

vrijdag 13 maart 2015

Middelburg/Vlissingen - Donderdag zijn door de politie in samenwerking met de douane grote verkeerscontroles gehouden in Middelburg en Vlissingen. Hierbij is gebruik gemaakt van een zgn. scanauto (ANPR).

's Morgens is tussen 11.00 en 12.00 uur gecontroleerd op deSchroeweg in Middelburg. Op deze plek zijn 1.323 voertuigen aan een controleonderworpen. Daarna is gepost op de Sloeweg in Vlissingen. Tussen 13.30 en 18.00uur zijn 5.225 voertuigen aan de kant gezet.

In totaal zijn er twee bekeuringen uitgedeeld:

Ook zijn er vier bestuurders geconfronteerd met hun nogopenstaande boetes:

Vanwege de CAO-acties van de politie zijn er voor 14 eenvoudigeovertredingen alleen waarschuwingen gegeven. Het gaat dan om zaken als het nietbij zich hebben van een rijbewijs, een defect remlicht, een defect achterlichten het niet dragen van een gordel.

Tijdens deze controles is er samengewerkt met de douanedieinspecties heeft uitgevoerd op voertuigen met een buitenlands kentekenplaatof een handelaarskentekenplaat. Twee bestuurders moesten het originelehandelaarskentekenplaat ter plaatse laten brengen. Naar twee buitenlandsevoertuigen wordt nog een nader onderzoek ingesteld. Onduidelijk is of de autoingevoerd diende te zijn en zo ja of er dan ook wegenbelasting aan Nederland isafgedragen. Als blijkt dat er de zaken niet op orde zijn, kan dit een naheffingen een bekeuring opleveren.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen