Vermoedelijke zakkenrollers aangehouden

zondag 26 februari 2017

Middelburg - In de nacht van zaterdag op zondag zijn in de Langeviele in Middelburg twee verdachten aangehouden. De twee mannen, eentje afkomstig uit Budel en 26 jaar oud en de ander (22) zonder vaste woon- of verblijfplaats, worden er van verdacht een tasje te hebben gestolen in een horecagelegenheid in Middelburg.

De twee werden gesnapt door portiers van de betreffende horecagelegenheid toen zij een damestasje in een container gooiden. Een van de portiers heeft de mannen in de gaten gehouden en de anderen waarschuwden de politie. Agenten kwamen ter plaatse en hoorden hun verhaal aan. Hierop zijn de mannen aangehouden en overgebracht naar een politiecel in Torentijd. De eigenaresse van het tasje is zich later op de avond komen melden op het bureau waar zij een aangifte van de diefstal heeft gedaan. Het tasje is weer aan haar teruggegeven. De twee mannen worden zondag gehoord over hun betrokkenheid bij de diefstal. Bij een van hen werd ook nog een portemonnee aangetroffen. Het is nog niet duidelijk of ze deze portemonnee ook gestolen hadden.

 

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen