Politie zoekt informatie over gestolen Peugeot

dinsdag 12 januari 2016

Zoutelande - De politie zoekt mensen, die meer kunnen vertellen over een gestolen personenauto of wie sinds 6 december jl. in deze auto heeft gereden.

De politie is een onderzoek gestart naar een inbraak in een vakantiewoning aan de Stormvogel in het vakantiepark Kustlicht 2. Bij een woning aan De Zandput werd dinsdagmorgen vroeg rond 04.40 uur een blauwe personenauto van het merk Peugeot, type 106, kenteken HF-RS-47 aangetroffen. DezeĀ is op zondag 6 december in Domburg aan de Schelpweg gestolen. In de buurt van de auto werd de buit aangetroffen, die even daarvoor uit een woning aan de Stormvogel was gestolen.De politie heeft het vermoeden dat de dief sinds begin december jl. met deze auto op pad is geweest en mogelijk zelfs meer inbraken heeft gepleegd. Hebt u deze blauwe Peugeot, type 106, kenteken HF-RS-47 sinds 6 december in de provincie Zeeland gezien? Of weet u wie de laatste weken in deze auto heeft gereden? Of waar deze auto recent stond geparkeerd? Bel dan met de politie: 0900-8844. Belt u liever anoniem: 0800-7000.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen