Dieven snorfiets op heterdaad aangehouden

vrijdag 9 januari 2015

Middelburg - Vrijdagmorgen vroeg zijn op de Nassaulaan twee jongens aangehouden omdat ze een snorfiets hadden gestolen.

Rond 01.15 uur zag een bewoonster van de Nassaulaan twee jongens aan haarsnorfiets rommelen. Ze belde onmiddellijk 112. Toen agenten arriveerden bleekhet voertuig te zijn gestolen. Onmiddellijk werd de omgeving afgezocht. Eenagent zag twee jongens vanuit het sportpark aan komen lopen. Hij sprak dejongens aan. Een politiehond werd ingezet en die trof met behulp van een spoorde gestolen snorfiets aan. Ondertussen maakte een andere agent een foto van dejongens en toonde deze aan de eigenaresse van de snorfiets. Zij herkende een vande jongens. Hierop werden de 16 en 17-jarige Middelburgers aangehouden. Ze zijnvoor verder onderzoek overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd inMiddelburg. De snorfiets, welke overigens schade had opgelopen, is terug naar deeigenaresse gebracht. Ze deed aangifte van de diefstal.

Verdachte situatie? Bel 112

Ookverdacht gedrag kunt u meldenvia 112. Sterker nog, het kan ht verschilmaken tussen een aanhouding op heterdaad van een misdrijf. De politie stuurt danonmiddellijk de juiste hulp.

bron: politie.nl | Categorie: diefstal


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen