Politie en brandweer zoeken met sonarapparatuur

vrijdag 26 februari 2016

Vlissingen - Naar aanleiding van de melding van een vermiste (meerderjarige) Vlissingse man zijn de politie en de brandweer donderdagavond en vrijdag bezig geweest met een zoekactie in de buurt van het Nollebos aan de Burgemeester van Woelderenlaan in Vlissingen.

Donderdagavond meldde familie van de Vlissinger dat hij sinds woensdag niet thuis was gekomen. De familie is donderdagavond, samen met de politie en een politiehond, gaan zoeken naar de vermiste man. Er is ook een politiehelikopter ingezet bij deze zoekactie. In het Nollebos werden eigendommen van de man aangetroffen, waardoor het vermoeden rees dat hij daar wel geweest was. Omdat de omstandigheden niet goed waren om gisteravond verder in het bos en in de kanovijver te zoeken, is ’s avonds de zoekactie gestaakt. Vanmorgen is een boot met sonarapparatuur ingezet om in de kanovijver in Vlissingen naar de vermiste man te zoeken. Er is donderdagavond geen Burgernetbericht verstuurd, omdat de man al langer dan 24 uur weg was.

Tegen het middaguur stuitte het onderzoeksteam door middel van de sonarapparatuur op ‘iets’ dat op een menselijk lichaam leek. Een team van onderwaterzoekers van het Landelijk Team Onderwater Zoeken is opgeroepen om in de kanovijver te gaan zoeken. Zij troffen geen lichaam aan in het water, mogelijk werd via de sonarapparatuur een betonblok hiervoor aangezien. Dat werd namelijk aangetroffen. Het team gaat nog door met dreggen tot het donker wordt, daarna wordt de zoekactie stopgezet. Mocht er vandaag nog wel iets gevonden worden, dan wordt dit bericht aangevuld. 

bron: politie.nl | Categorie: brand


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen