Jeugdstranddag | Strandpost Dishoek

datum: zaterdag 1 juli 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Jeugdstranddag | Strandpost Dishoek

1 JULI 2017 is het zo ver: tijd voor de JEUGDSTRANDDAG, een dag vol met leuke spelletjes en activiteiten op het strand bij Dishoek.

Op deze dag organiseren we een groot feest voor alle (jeugd)leden. Ook dit jaar gaan we weer naar Dishoek (duinovergang “Kaapduin”). We hopen natuurlijk op stralend zomerweer, maar ook als het wat minder warm is maken we er sowieso een succes van!
Uiteraard zijn jullie ook dit jaar weer van harte welkom en we hopen dat jullie er dit jaar weer allemaal bij zijn. Het is een fantastische afsluiting van het jaar!

We vertrekken na het zwemmen op zaterdagochtend, vanaf het zwembad met de fiets. Als je niet komt zwemmen is het de bedoeling dat je uiterlijk 9.00 uur bij het zwembad klaar staat met je fiets, zodat we met zijn allen op de fiets kunnen vertrekken.
Fiets je niet mee, kunnen je ouders je ook afzetten bij het strand van Dishoek. Er zijn parkeermogelijkheden bij de duinovergang “Kaapduin” te Dishoek.

Voor wie is het:
Iedereen van de vrijdagavond en zaterdagochtend. Vriendjes en vriendinnetjes zijn uiteraard ook welkom. Hoe meer deelnemers, hoe leuker het wordt. Voor niet leden (uitgezonderd helpende ouders) vragen we een bijdrage van 3,50 euro. De bijdrage kan je aan het begin van de dag betalen.

Wat moet je meenemen:
- Zwemkleding
- Handdoek
- Zonnebrand
- Hoofddeksel
- Eventueel regenkleding (je weet maar nooit!)
- Je goede humeur

Wat je niet hoeft mee te nemen:
- Eten en drinken (daar zorgen wij voor)
- Waardevolle spullen (mobiel, mp3, geld, enzovoorts).

We beginnen rond 9.45 en eindigen de dag omstreeks 15.00. Geef bij Irene aan of als je er bent en weer vertrekt. Op die manier hebben we goed overzicht wie aanwezig is.

Bij nood tijdens de jeugdstranddag zijn wij bereikbaar op 06-57303213 (Roy en Irene van de Voort) of op 0118-551341 (Strandwacht Dishoek).

Graag willen we weten wie er komt, dus geef je op als deelnemer of als begeleider. Aanmelden doe je via Eventbrite.

bron: https://www.facebook.com/events/281270955662687/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen