Jan Vantoortelboom met 'de Drager' | Boekhandel 't Spui

datum: vrijdag 30 juni 2017

Dit evenement is al voorbij. ×
Jan Vantoortelboom met de Drager | Boekhandel t Spui

Schrijver Jan Vantoortelboom heeft inmiddels een vierde roman op zijn naam staan waar zijn vorige drie zeer succesvol waren.
Interviewer Marc Alliët bevraagt de schrijver over zijn nieuwste boek, 'de Drager', en Jan zal er een stuk uit voordragen. Naderhand wordt er gesigneerd en is er tijd voor een glaasje.

Over Het boek:

Nicolas is altijd onder de indruk geweest van de gedrevenheid en de compromisloosheid waarmee zijn twee jaar oudere buurjongen Bruno idealen nastreeft en verwezenlijkt. Na hun schooltijd raakt Nicolas verzeild in de computer- en informatietechnologie; Bruno wordt bioloog en doet veldwerk in de uitgestrekte wouden van Slowakije. Ze houden contact per e-mail en telefoon, en bezoeken elkaar van tijd tot tijd.
Bruno trouwt en krijgt een zoon die lijdt aan een erfelijke ziekte. Gewend aan de meedogenloze overlevingsstrijd in de natuur, waar alleen gezonde dieren bestaansrecht hebben, begint hij te twijfelen aan het bestaansrecht van de niet-volmaakte mens. Als Nicolas naar Wenen moet voor een IT-project ontmoeten ze elkaar na afloop in het nabijgelegen Bratislava. En dan ziet hij in waartoe compromisloosheid kan leiden.

bron: https://www.facebook.com/events/1890571827876118/
2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Vlissingen | 112 alarmeringen Vlissingen | Goedkoop Tanken in Vlissingen | Supermarkten in Vlissingen | Weerbericht Vlissingen